Akta procesowe Floriana Zaremby (1800-1806)
Pozwy, dekrety, korespondencja z palestrą, itd. w sprawach: sukcesorowie Teresy Cielińskiej z Michniewskimi i Zarembami (maj. Karlin); Sucheccy z Kowalskimi (maj. Białocin); Ignacy Suchecki z F. Zarembą i rodzeństwem (grunta Bazar i Stara Wieś), Antonina Madalińska (maj. Walichnów); Andrzej Berkowski, młynarz (maj. Libidza - szkody w młynie).
a 1869
Keywords: Bazar; Piotrków pow; Libidza Kłobuck pow; Karlin Piotrków pow; Walichnów |Walichnowy pow. Wieruszów; Stara Wieś pow. Piotrków; Białocin Piotrków pow; Akta procesowe; Archiwalia staropolskie; Granice majątkowe zob. też Majątki ziemskie; Korespondencja; Majątki ziemskie; Młyny