Akta sądowe spraw (1797-1806)
F. Zaremba przeciwko Antoniemu Kiedrzyńskiemu o pobicie chłopa Tomasza Sagata w związku ze sporem granicznym w Libidzy.
a 1869
Keywords: Libidza Kłobuck pow; Akta procesowe; Archiwalia staropolskie; Poddani; Spłaty pieniężne