Akta Julianny Zarembiny - długi, spłaty rodzinne (1805-1827)
Korespondencja - adresenci: Biernacki Paweł, Jaślikowski Ignacy, Kowalska z Zakrzewskich Katarzyna, ks. Sadowski Adam, Szybalski Ignacy.
a 1869
Keywords: Libidza Kłobuck pow; Akta procesowe; Archiwalia staropolskie; Korespondencja; Spłaty pieniężne; Testamenty