Akta Julianny Zarembiny i dzieci: Józefa (II), Edmunda i Anny Skarżyńskiej (1827-1833)
Maj. Libidza: działy rodzinne, korespondencja z Tow. Kred. Ziem. Woj. Kaliskiego w sprawie pożyczek, rejestry rzeczy, pożyczki prywatne (Jakub Bossowski i in.), dziesięcina kościelna (prob. kłobuckie), itd.
a 1869
Keywords: Kalisz m. pow; Tow. Kredytowe Ziemskie; Kłobucko m. pow; Archiwalia staropolskie; Korespondencja; Kościoły; Majątki ziemskie; Rejestry rzeczy, kosztowności, ubrań, broni; Spłaty pieniężne