Informator archiwum Skarżyńskich w Studzieńcu (1486-1786)
Notaty genealogiczne Skarżyńskich, Zaydliczów, Walewskich, Przedborowskich i in., sumariusze dokumentów, różne notaty procesowe, opaski z dawnych fascykułów, itd.
Mf 7140
Keywords: Studzieniec pow. Gostynin; Akta procesowe; Archiwalia staropolskie; Genealogia; Summariusze procesowe