Listy do Aleksandra Słubickiego w sprawach o Studzieniec (1755-1760)
Kopie listów Aleksandra Słubickiego i Jerzego Urbańskiego do Apolinarego Słubickiego
a 1869
Keywords: Studzieniec pow. Gostynin; Archiwalia staropolskie; Korespondencja; Majątki ziemskie