Evangelisches Leben unter dem weissen Adler (1925)
Na kartach interfoliowanych, na marginesach oraz na luźnych kartach ręką autora poprawki, uwagi, notatki, uzupełnienia treści i literatury.
st. zas.
Keywords: Leszno m. pow. bibl. kościoła św. Jana