Księga chrztów może z Lubania Śląskiego z lat 1791-1792 - fragment
Przy tym 2 metryki: chrztu 1766 i ślubu z par. Lubań śl. (Marlissa) 1818.
Fragment bez pocz. i końca. Uszkodz.
Keywords: Lubań Śląski m. pow; Księga chrztów