Wspomnienia dotyczace wypadków w Kórniku z września i października 1939 (1959)
W szczególności sprawa dotycząca rozstrzelanych w Kórniku 1939 10.20 (spisał St. Gibasiewicz w 1959).
Mf 7422
Keywords: Kórnik; Wojna (1939-1945) II światowa; Wspomnienia