``Abschätzung und Eintheilungs - Tabelle fur die gesammten Waldungen der vereinigten Guter Zakliczin und Biskupice vom Jahre 1850'' (1850)
Sprawy dotyczące lasów Zakliczina i Biskupic 1850 k. 1-13
Karty podniszczone przez ogień, pismo - gotyk
Keywords: Biskupice; Zakopane; Zakliczin; Nieruchomości; Stan posiadania; Zakopane 1824-1939 - Archiwum Gospodarcze.