Świadectwa Tytusa Działyńskiego z Politechniki i Uniwersytetu w Pradze 1814-1815 i duplikaty 1833 (1814)
Świadectwo z 20 lipca 1833 Praga (duplicat) Maszynoznawstwo semestr I 1815; Statyka i Mechanika Königlich |Böhmisch-ständischen Technischen Lehranstalt zu Prag k. 9
Część świadectw z Uniwersytetu Karola Ferdynanda pochodzi stąd, że uczelnia Königlich |Böhmisch-ständischen Technischen Lehranstalt zu Prag, była podówczas ściśle związana z Uniwersytetem.
Keywords: Praha; Akta osobiste i majątkowe właścicieli Kórnika; Majętność kórnicka 19 w.