Monarchie prusso-polonaise. Fragmenty pracy
dodatki notaty, częściowo ręką Tytusa i Celestyny Działyńskich
J. Studnicka zastanawiała sie nad autorstwem Lelewela
Keywords: Kórnik; Akta osobiste i majątkowe właścicieli Kórnika