Zeszyty szkolne Celestyny Działyńskiej z historii (m.in. wyciągi z J. Bossuet, W. Robertsona, Gaillarda), architektury, rysunków i geometrii
Notatki z przedmiotu historia k. 140-147
Wiele kart pustych, w zeszytach zasuszone kwiatki
Keywords: Paryż; Szkocja; Kórnik; Akta osobiste i majątkowe właścicieli Kórnika; Majętność kórnicka 19 w.; szkoły zeszyty Celestyny Działyńskiej