List Bronisława Piłsudskiego do Jadwigi, Marii i Władysława Zamoyskich z 3 maja 1918 na egz. art. O potrzebie jedności wśród stronnictw polskich etc (1910)
O potrzebie jedności wśród stronnictw polskich etc. k. 1-8, 60-67
Mf 8733
Keywords: Kórnik; Syberia; Akta osobiste i majątkowe właścicieli Kórnika; emigracja 20 w. początek; Majętność kórnicka 19 w; zsyłki 20 w. początek