Dokumenty osobiste Klaudyny z Działyńskich Potockiej (1829)
Wyciąg metryki chrztu 02.09. 1801 (ur. 27.08. 1801) kopia z 1906 k. 1 (i tłum. k. 2), ślubu zawartego 25.09. 1825 (kopia z 1892) k. 3-4, kopia indultu 18.08. 1825 k. 5-6, testament 21.11. 1829 k. 8.
Brak k. 7; Dołączona koperta ``Rok 1825 25 września Akt ślubny Klaudyny z Działyńskich Potockiej oryginał''. Oryginału brak, zaginął? WK 2006
Keywords: Kórnik; Akta rodów spokrewnionych z właścicielami Kórnika.; Majętność kórnicka 19 w.