Papiery prywatne Szczesnej z Woroniczów Działyńskiej (1790)
świadectwa lekarskie, paszport, wiersz "A [...] Mme Comtesse Działyńska le jour de se Naissance", podpis Helene Dolgorouky Oryg.
st. zas.
Keywords: Kórnik; Akta rodów spokrewnionych z właścicielami Kórnika.; Majętność Kórnicka 18-19 w.