Akta dot. Wielkop. i Pom. Tow. Rybackiego w Bydgoszczy - Wielkopolskie i Pomorskie |Towarzystwo Rybackie w Bydgoszczy; Fundacja "Zakłady Kórnickie"; Wielkopolskie i Pomorskie Towarzystwo Rybackie (Bydgoszcz) (1939)
Listy do Fundacji "Zakłady Kórnickie" od Wielkopolskiego i Pomorskiego Towarzystwa Rybackiego (Bydgoszcz) (2) k. 2, 4.
St. zas.
Keywords: Kórnik; Majętność kórnicka Archiwum Gospodarcze 1925-1939; Rybołówstwo - Jeziora.