Acta [...] verschiedene Documente originaliter befindlich zu der Ignatz v. Działynskischen Liquidations Masse gehörig, 1797-1810 ok (1799)
Akta dotyczące masy spadkowej Ignacego Działyńskiego.
Dokumenty uszkodzone. Tytuł podany w oryginalnej pisowni.
Keywords: Spadek; Majątek; Kórnik (woj. wielkopolskie); Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Masa spadkowa Ksawerego i Ignacego Działyńskich; Tytuły własności