``Acta betreffend die Regulirungs der gutsherrlichen und bäuerlichen Verhältnisse in dem zur Herrschaft Kórnik gehörigen adelichen Gute Kijewo Kreis Schroda'', 1824-1836 (1824)
Akta dotyczące regulacji stosunków między dworem a wsią Kijewo. W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Środa Wlkp; powiat; Kórnik; majętność kórnicka; Kijewo w; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności