``Ablösungs-Rezess von Konarskie Kreis Schrimm'', 1827-1842 (1842)
Reces abluicyjny wsi Konarskie.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Kórnik; majętność kórnicka; Śrem; powiat; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności