"Auseinandersetzungs-Recess von Konarskie Kreis Schrimm", 1827-1844 (1844)
Reces wsi Konarskie.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Śrem; powiat; Kórnik; majętność kórnicka; Konarskie w; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności