"Hütungseinschränkungs-Rezess von Mieczewoer Forst Kreis Schrimm", 1848 (1848)
Reces abluicyjny pastwiska w lesie mieczewskim.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Chłopi; historia; Las; Mieczewo w; Kórnik; majętność kórnicka; Śrem; powiat; Tytuły własności; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Lasy majętności kórnickiej 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.