``Hütungs-Einschra~:nkungs-Rezess von Mieczewoer Forst Kreis Schrimm'', 1848 (1848)
Reces abluicyjny pastwiska w lesie mieczewskim.
Egzemplarz identyczny z sygn. BK 03035.
Keywords: Las; Wielkopolska; Chłopi; historia; Majątek; dobra ziemskie; Kórnik; majętność kórnicka; Mieczewo w; Śrem; powiat; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Lasy majętności kórnickiej 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności