"Akta Dominii Majętności Kórnik tyczące się abluicji praw leśnych gmin Mieczewa, Moszczenicy, Borówca", 1848-1860 (1848)
W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Las; Kórnik; majętność kórnicka; Mieczewo w; Mościenica w; Borówiec w; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Korespondencja 19 w.; Lasy majętności kórnickiej 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności