"Holz-und Weideablösungs-Rezess von Mieczewo Kreis Schrimm", 1850-1862 (1857)
Reces abluicyjny drzewa opałowego i łąki wsi Mieczewo.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Chłopi; historia; Kórnik; majętność kórnicka; Śrem; powiat; Mieczewo w; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności