``Auseinandersetzungs-Rezess zwischen dem Jacob Serwatkiewicz und dem Dominium zu Prusinowo, Kreis Schrimm'', 1836 (1836)
Reces separacyjny między Jakubem Serwatkiewiczem a Dominium we wsi Prusinowo.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Kórnik; majętność kórnicka; Prusinowo w; Śrem; powiat; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności