"Ablösungs-Rezess von Prusinowo Kreis Schrimm", 1836-1837 (1837)
Reces abluicyjny wsi Prusinowo.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Kórnik; majętność kórnicka; Prusinowo w; Śrem; powiat; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności