``Acta betreffend die Ablösung der dem Szulzengute zu Radzewo in der dortigen zur Herrschaft Kórnik gehörigen Forst zustehenden Waldberechtigungen'', 1827-1834 (1827)
Akta dotyczące abluicji przywilejów leśnych sołectwa w Radzewie. W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Las; Majątek; dobra ziemskie; Radzewo w; Kórnik; majętność kórnicka; sołectwo; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Korespondencja 19 w.; Lasy majętności kórnickiej 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Sołectwo 19 w. Wielkopolska; Tytuły własności