"Ablösungs-Recess von Radzewo, Kreis Schrimm", 1827-1840 (1840)
Reces abluicyjny wsi Radzewo.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Chłopi; historia; Radzewo w; Śrem; powiat; Kórnik; majętność kórnicka; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności