"Auseinandersetzung-Recess von Radzewo Kreis Schrimm", 1839-1840 (1840)
Reces separacyjny wsi Radzewo.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Kórnik; majętność kórnicka; Śrem; powiat; Radzewo w; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności