Akta abluicyjne wsi Robakowo, 1827-1844 (1827)
W tym korespondencja.
Karty 273-275 i 399 uszkodzone.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Kórnik; majętność kórnicka; Robakowo w; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności