"Manual-Akten des Rechtsanwalt [Hermann] Pilet zu Schrimm betreffend die Ablösungssache von Robakowo", 1857-1862 (1857)
Akta adwokata Pileta dotyczące sprawy abluicji Robakowa. W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Chłopi; historia; Kórnik; majętność kórnicka; Robakowo w; Śrem; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności