``Acta betreffend die Ablösung der Waldberechtigungen in Dreirädermühle [Trzykolne Młyny] zur Herrschaft Kórnik Kreis Schrimm gehörig'', 1742-1839 (1830)
Akta dotyczące abluicji leśnej wsi Trzykolne Młyny. W tym korespondencja.
Karta tytułowa uszkodzona.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Kórnik; majętność kórnicka; Trzykolne Młyny w; Śrem; powiat; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności