``Ausainandersetzungs Recess von Włostowo, Kreis Schroda'', 1819-1837 (1837)
Reces separacyjny wsi Włostowo własności Bogusławy z Dąbrowskich Mańkowskiej.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Środa Wlkp; powiat; Kórnik; majętność kórnicka; Włostowo w; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności