``Ablösungs-Recess von Zwolno-Hauland Kreis Schrimm'', 1834-1847 (1847)
Reces abluicyjny wsi Zwola.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Chłopi; historia; Zwola w; Śrem; powiat; Kórnik; majętność kórnicka; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności