``Akta tyczące się dzierżawienia Folwarku Dachowy [...Walentemu] Łanowskiemu [...], także i Folwarku Zimina'', 1858-1871 (1858)
W tym: kontrakty dzierżawne i korespondencja. Przy tym również kontrakty i korespondencja dotycząca dzierżaw innych folwarków z lat 1870-1871.
Karty 210-212 uszkodzone.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Dachowa w; folwark; Kórnik; majętność kórnicka; Zimin w; Dzierżawy 19 w.; Dzierżawy folwarków 19 w.; Folwark Dachowa 19 w.; Folwark Zimin 19 w.; Folwarki 19 w.; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.