"Kontrakt dzierżawny [folwarku] Jarosławiec". [Dzierżawca Tadeusz Braunek], 1884-1901 (1889)
Przy tym pełnomocnictwo Zygmunta Celichowskiego z 1884 r.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Jarosławiec w; Kórnik; majętność kórnicka; Dzierżawy 19-20 w.; Dzierżawy folwarków 19-20 w.; Folwark Januszewo 19-20 w.; Folwarki 19-20 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.