"Akta względem zapłacenia przez [...] possessorów dzierżaw z folwarków Majętności tutejszej, tudzież ściągania takowych", 1840-1845 (1840)
Korespondencja.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Dzierżawy 19 w.; Dzierżawy folwarków 19 w.; Folwarki 19 w.; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.