``Akta wydzierżawienia na morgi jednej wsi z Majętności Kórnickiej'', 1843-1845 (1843)
Projekt nie doszedł do skutku. Głównie korespondencja.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Dzierżawy 19 w.; Dzierżawy parcel i domów 19 w.; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.