``Akta zawierające dokumenta na wymazanie różnych pretensji na Majętności Kórnickiej zahipotekowanych'', 1716-1855 (1796)
W tym korespondencja.
Karty 87, 89-92, 224-225, 301-302, 314 uszkodzone.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki; |długi; |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.