``Kórnik. Akta hipoteczne 1832-1834'' (1834)
Uregulowanie części długu na rzecz Edmunda Puchalskiego przez Justynę z Dzieduszyckich Działyńską.
st. zas.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki; |długi; |pożyczki i zastawy; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.