"Kórnik. Akta hipoteczne 1832-1834" (1834)
Uregulowanie części długu na rzecz Edmunda Puchalskiego przez Justynę z Dzieduszyckich Działyńską.
st. zas.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.