"Hipoteki domów i gruntów dominialnych na terytorium miasta Kórnika". [Akta] z lat 1865-1902 (1865)
W tym korespondencja.
2 poszyty. Karty 1-2, 15, 17, 23-24, 35-36, 39-40, 44, 61, 63, 72, 74, 78, 90, 94, 131 uszkodzone.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.