"Hipoteki Prowentu", 1863-1909 (1863)
W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Prowent cz. Kórnika; Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19-20 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.