``Kórnik N. 276. (Kuźnia po [Andrzeju] Szczepaniaku, dawniej [Andrzeja] Figaszewskiego''. Akta z 1912 r (1912)
W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Kupno i |sprzedaż; nieruchomość; Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki; |długi; |pożyczki i zastawy; Korespondencja 20 w.; Kuźnie 20 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.