"Bnin miasto. Hipoteki gruntów i domów dominialnych na terytorium Bnina", 1865-1920 (1865)
W tym korespondencja.
Karty 3-4, 7, 13, 28-29, 31, 38, 54, 86 uszkodzone.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Bnin d. m; Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19-20 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.