"Hipoteka Dachowy", 1872-1915 (1872)
W tym korespondencja.
Karty 3, 5, 19, 21 uszkodzone. Poszyt rozpada się.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Dachowa w; Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.