"Pożyczka na Dachowie Nr 31", 1881-1888 (1881)
W tym korespondencja.
Karty 8, 24-25 uszkodzone.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Dachowa w; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.