``Hypotheken-Document über 60 rth. nebst 5 % 18 sg. Requisitionskosten und die Kosten der Eintragung eingetragen auf dem Grundstücke Dziećmierowo Nr 9 Rubrica III Nr 12'', 1871 (1871)
Akta dotyczące zwrotu pieniędzy G. G. Lewinowi przez Wawrzyna Łukaszyka w 1871 roku.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Dziećmierowo w; Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki; |długi; |pożyczki i zastawy; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.