Marcelino Nr 3. (Jarosławiec). Akta hipoteczne, 1855-1910 (1855)
W tym korespondencja.
Karty 2-3, 12 uszkodzone.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Januszewo w; parcela Marcelino Nr 3; Jarosławiec w; Marcelino zob. Jarosławiec; Kórnik; majętność kórnicka; Marcelino zob. też Januszewo; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.